DESPRE

       După 20 ani în sistemul bancar, omul de afaceri Raul Balea, lansează brandul Rabal Su Misura, o alternativă elegantă și extrem de versatilă pentru stilul urban al bărbatului modern. Brandul Rabal Su Misura s-a lansat din dorința creatorului său de a surprinde trăirile sincere ale unui bărbat puternic și pasional, căruia nu îi este teamă să adopte un stil elegant dar cu personalitate, pregătit pentru provocările cotidiene. Rabal Su Misura conturează stilul aparte al fiecăruia prin conceptul “Made-to-Measure”–  orientat spre originalitate, autenticitate și stil.

       “Made-to-Measure” & “Su Misura” (… pe masura ta), fiecare produs este creat folosind șabloane și ajustări în funcție de conformație și preferințele clientului,  de personalitatea și stilul de viață al fiecăruia, țesături fine de lână, bumbac, cașmir, mohair și mătase, croiuri moderne, stofe italiene de o calitate garantată, și o gamă largă de culori și imprimeuri. Fiecare ținută “Made-to-Measure” este croită pe măsura fiecărui client.

       Gama de produse “Ready-to-Wear” este dedicată celor care țin la eleganța clasică masculină, execuția impecabilă, detalii și confortul propriei ținute vestimentare.

       “Rabal Style” nu este doar expresia consilierii vestimentare, dar poate oferi cele mai bune soluții și detalii referitoare la modul potrivit de a se îmbrăca, și de a asorta o ținută. Ținutele “Rabal Style” te ajută să exprimi un stil personal și elegant ce îți va da mai multă încredere în tine.

       Rabal Su Misura oferă consiliere vestimentară într-un mediu plăcut, soluții pentru reinventarea stilului și garderobei masculine în funcție de stilul de viață al bărbatului modern.