MADE-TO-MEASURE

     Rabal Su Misura promovează originalitatea, autenticitatea și stilul, prin conceptul “Made-to-Measure”.
     Made-to-measure  oferă posibilitatea de a-ți reinventa ținuta în funcție de personalitate și stilul de viață. Îți poți personaliza propriul costum prin alegerea elementelor dorite, de la croiuri moderne și perfecte, până la căptușeală, nasturi, buzunare, revere și alte detalii de o importanță majoră.
     Povestea costumului tău începe în showroom-ul Rabal Su Misura.

  • Select Your Fabric

   

     Pentru că punem mare preț pe calitate și confortul clientului nostru, alegem cele mai fine materiale precum  bumbac, lână, mătase, mohair, cașmir…. Stofele pentru ținutele clasice sau ceremonie sunt din gama celor mai renumite branduri italiene: Vitale Barberis, Cerruti, Ethomas, și acestea foarte bine delimitate pentru fiecare sezon în parte.

  • Select Your Style

     Culoarea & Ocazia, Din punct de vedere cromatic, țesăturile clasice, cu o singură culoare, pot fi clasificate ca “gri”, “blue”, “alb” și “natural”; în timp ce țesăturile tipărite pot fi imprimate în, dungi, carouri fanteziste sau carouri scoțiene. Fiecare categorie se poate exprima cu o luminozitate mai mare sau mai mică.

     Costumele gri, inclusiv dungile, sunt în general considerate ținute de zi, formale. Indispensabile pentru ceremonii, perfecte la locul de muncă, cele mai întunecate dintre acestea pot fi de asemenea purtate noaptea, de obicei provin din țesături albastre. Costumele albastre pot fi purtate de oricine, în special de tineri. Costumele pure alb sunt ocazionale de vară sau cocktail.

     Costumele sunt împărțite în doua categorii: costum din două piese sau trei piese. Costumul din două piese este alcătuit din pantaloni și sacou. La costumul din trei piese i se mai adaugă vesta, pentru un aspect mai formal și elegant.
     Tips & Trick: Pentru a ieși din tipare dar în același timp să-ți păstrezi eleganța, alege culoarea sau stofa vestei în contrast cu cele ale costumului.
     Sacoul single breasted sau double breasted, elementul determinant aici este numărul de nasturi/rânduri de pe partea frontală a sacoului. Sacoul cu un singur rând de nasturi este potrivit pentru a fi purtat la ținutele office. Sacoul double breasted are două rânduri de nasturi care îi oferă o amploare semnificativă, iar dintr-o ținută clasică se transformă într-o ținută sofisticată, ieșită din tipare, potrivită pentru evenimente și ceremonii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Get Measured

     Ne întoarcem în timp, când costumele erau create de croitori iscusiți și întregul proces era o artă. Clientul probează un model  ales dintr-o gamă largă asupra căruia se intervine cu măsurători și modificări pentru a fi personalizat.   Măsurătorile sunt luate cu mare atenție în funcție de dimensiunile, necesitățile și dorințele clientului.  Toate acestea, împreună cu modelul, stofa și croiul potrivit, vor contribui la creare costumului dorit de la A la Z.