Termeni și condiții

 

 

          Brand-ul Rabal Su Misura este identificat prin codul unic de înregistrare RO37713275 si înregistrat la Registrul Comerțului cu Nr. J40/8633/2017.

  •  În momentul efectuării comenzii se achita un avans de 50% din valoarea produsului pe comanda, urmând ca la livrarea acestuia sa se achite restul de plata.
  • Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferențe de culoare fata de cele din pozele de pe site. Rabal Su Misura nu își asuma răspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completă.
  • În cazul in care produsul comandat nu respecta datele din fisa de comanda, se poate schimba sau returna. In urma returnării veți primi avansul înapoi. Produsele realizate pe comanda se pot returna doar daca acestea nu corespund cu fisa tehnica semnata si acceptata de client in prealabil.
  • Termenul de garanție este de 30 de zile/produs de la ridicarea fizica din showroom. Produsul nu poate fi returnat daca prezinta urme de purtare, spălare sau deteriorare.
  • Returnarea banilor se face in cel mult 30 de zile calendaristice, de la data returnării (confirmarea primirii coletului), prin virament bancar, in contul indicat de dvs.

          Rabal Su Misura si proprietarul acestuia respecta in totalitate normele legale privind protecția datelor cu caracter personal. Astfel, vor fi reținute numai datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de email si alte informații.