Despre noi

Povestea Rabal Su Misura

    După două decenii în industria bancară, am decis, alături de soția mea, să facem o schimbare în viața noastră în 2017. Am simțit nevoia unui echilibru mai profund și am dorit să-mi urmez pasiunea pentru eleganță și experiența mea în afaceri. Așa s-a născut Rabal su Misura, un atelier de creație vestimentară dedicat ținutelor personalizate de înaltă calitate.


     La vârsta de 40 de ani, am luat o decizie curajoasă și am renunțat la cariera bancară în favoarea urmării visului meu. Am creat acest atelier, numit după conceptul italian “su misura” (pe măsură), pentru a oferi bărbaților moderni opțiuni elegante și versatile potrivite oricărui moment din viața lor, fie că este vorba de zile obișnuite sau evenimente speciale.


     La Rabal su Misura, oferim costume, pantofi, cămăși și accesorii personalizate, realizate cu pasiune în România, Italia și Bulgaria. Prețurile variază în funcție de material, iar un costum mediu are un preț de aproximativ 500 de euro. Ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor tale și oferim opțiuni speciale, cum ar fi “Pachetul de ceremonie”, care include tot ce ai nevoie pentru un eveniment special, de la costum și cămăși până la pantofi, șosete, papion, batistă și butoni, cu prețuri începând de la 950 de euro.


   Această călătorie a fost despre pasiunea mea pentru eleganță și pentru a aduce rafinamentul în viața bărbaților moderni. A fost un vis transformat în realitate, iar Rabal su Misura continuă să prindă viață și să inspire în fiecare zi.

 

Te așteptăm să faci parte din povestea noastră!

Raul Balea